dimarts, 31 de gener del 2017

MASCARA DE CARNAVAL

Benvinguts al blog!!


Avui nevegant per la xarxa he ensopegar amb aquesta idea, i m'ha semblat tant senzilla i entenedora que l'he volgut compartir amb tots vosaltres!


És una mascara de carnaval ben senzill, en aquest cas de mussol, però la idea la podem adaptar a qualsevol disfessa que portem, ja sigui d'astronauta, de pintor, de peix, de cuiner, de maduixa, de raïm, etc...

Ara mateix us deixo amb el material i el procediment!! I espero que agafeu moltes idees i ganes per fer les vostres màscares!


MATERIALS:

-Cartolines de colors
-Retoladors o pintures
-Un fil de goma
-Tisores
-Cola
-Un puntxó



PROCEDIMENT:

1- Retallem la figura de la màscara (podem agafar aquesta de mostra i despres l'adaptem a la nostra disfressa, posant-hi aquells motius que la caracteritzen):


2- Amb un puntxó fem els dos forats o finalment  hi posarem la goma perquè la màscara s'aguanti al nostre cap i amb un paper doblegat l'hi enganxem el nas (opcional):


3- Retallem tots aquells motius i detalls que volem enganxar a la màscara. En aquest cas retallem unes quantes plumes de diferents colors:



4: Per donar més volum a la màscara dobleguem els diferents motius i els hi dibuixem:


5- Seguim retallem més motius i detalls per fer la nostra màscara ben divertida. La millor opció és utilitzar colors ben vistosos per aconseguir un millor efecte!:



6- Enganxem tots els motius i detalls que hem retallat i decorats anteriorment per tota la màscara. Finalment lliguem el fil de goma a la màscara:



RESULTAT!!!!!!:


Que us sembla? 
Divertida oi?
Us animeu?


Espero que us hagi servit com a motivació!!


Fins ben aviat!!!



FELIÇ CARNAVAL!!!

Mil jocs i cançons!


Maria

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada