dimecres, 16 de novembre del 2016

DOCUMENTAL "BEBÉS"

DOCUMENTAL "BEBÉS"


Un documental que mostra quatre infants d'arreu del món

Benvinguts!

Avui us vull fer conèixer un documental que ens van passar fa pocs dies al nostre Cicle Superior d'Educació Infantil.
És un documental real, dinàmic i emocionant, així que us el recomano i us convido a relaxar-vos veient una etapa extraordinària com són els primers sentiments, ganes, impresions, plors, enfados, etc.



━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
Dirigida pel cineasta Thomas Balmès, de una idea original del productor Alain Chabat, "Bebés" ens proposa un desafiament exitant. Seguir molt d'aprop a 4 bebès de 4 països molt diferents entre si. Des del neixament als seus primers passos.
Els bebès són: Panijao, que viu amb la seva família aprop d'Opuwo, Nàmbia. Bayarjalgal, que viu amb la familia a Mongolia. Mari, que viu amb la seva familía a Tokyo, Japó. I Hattie, que viu amb la seva família als Estats Units, a Sant Francisco.
Redefinint el concepte del documental, Bebès captura a la pel·lícula les etapes més primàries del viatge de la humanitat que són absolutament única y universals.

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━


No us puc posar aquí mateix el documental complert, per drets restringits, però tot seguit us mostro el tràiler oficial perquè us sorgeixin les ganes. I al final us deixo l'enllaç de la pàgina oficial del Documental Bebés perque el pogueu mirar complet!





Documental complet:

https://www.karmafilms.es/bebes/



Que us ha semblat?




Mil jocs i cançons



Maria









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada