dijous, 25 de maig del 2017

LACTANCIA MATERNA

Benvinguts de nou al blog!


Avui us porto un post sobre la lactancia materna i els seus avantatges i desventatges.


La lactancia materna sempre ha estat un tema en debat constant ja que genera moltes i diverses opinions.

AVENTATGES I DESAVENTATGES

La principal avantatge de la llaet materna davant la llet artificial són les propietats que aporta la primera. La llet materna conté tots els nurtients necessaris per al nadó.


A part, la lactancia materna és un proporciona una vinculació entre nadó i mare molt fort, ja que durant una estona la mare esta en contacte pell amb pell i donant tota la seva atenció al seu fill o filla, la qual cosa a nivell emocional i afectiu als aventatgerà.


A diferència, la principal desvantatge de la lactancia materna són les molesties i problemes que aquesta pot ocasionar a la mare mentre alleta al seu fill o filla. Per  tant serà molt important tenir paciencia i aplicar bons mètodes.


L'altre desaventatge és la dependència que tindran l'un de l'altre, ja que quan el nadó és molt petit menja moltes vegades al dia, la qual cosa obligarà a la mare a estar tot el dia a la seva disposició.


Espero que us hagi interessat aquest breu resum sobre la lactancia materna!


Mil jocs i cançons


Maria

dilluns, 8 de maig del 2017

TALLER DE FANG

Benvinguts al blog!

Avui us porto la proposta d'un taller.


Que us sembla si és un taller de fang?


És molt interessant treballar amb aquest material, el fang, ja que ens ajudarà a experimentar amb les formes, les mides, el pes, potenciarem la nostra creativitat i ens ho passarem d'allò més bé!

Aquest taller és ben senzill, només necesitem estar en grups reduïts i disposar del fang, el qual el podem comprar a qualsevol botiga especialitzada en manualitats o materials escolars.

La idea principal d'aquest taller seria donar llibertat als infants perquè puguin crear allò que vulguin o també podem donar de pauta general un tema, com pot ser  la primavera, i a partir d'aquí que ells experimentin.

Que us sembla?
Us animarieu?

Us deixo aqui un recull de fotografies!










Espero que gaudiu d'aquest taller!


Mil jocs i cançons!


Maria